Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

02 August
Postat de: budesti
Hits: 217

CONCESIUNE

Suma redeventei se stabileste in contractul incheiat intre concedent si concesionar. Cota redeventei poate varia sau se poate fixa la o anumita suma. Pot deveni concedenti: consiliile locale si consiliile judetene sau institutiile publice de interes local pentru bunurile proprietate privata sau publica a judetului, comunei sau a orasului. De asemenea pot deveni concedenti si organele de specialitate ale administratiei publice centrale dar si ministerele pentru bunurile considerate proprietate publica sau privata a statului.
Insa sfera entitatilor care pot dobandi aceasta calitate a fost extinsa prin completarile la art.8 din O.U.G. nr.34/2006. Prin consecinta, pot deveni concesionari toate persoanele juridice sau fizice indiferent de nationalitate sau cetatenia. Persoanele juridice de drept public insa nu pot deveni concedenti.