Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTI
Primăria comunei Budeşti, judeţul Vâlcea

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult


       
User On-Line:       Accesari: 137888      Dupa ip: 25618      Ultima acesare : 2020-11-23 21:24:51  

10 Noiembrie
Postat de: budesti
Hits: 15

ANUNŢ PUBLIC

Privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Citeste mai mult

29 Octombrie
Postat de:
Hits: 21


22 Octombrie
Postat de: budesti
Hits: 22

CONSILIUL JUDEŢEAN VALCEA

În atenția domnului Peședinte al Consiliului Judeţean Vâlcea
Ref. Promovare donare voluntară de sânge
Vă aducem la cunoştinţă că în ultima perioadă ne confruntăm cu o scădere dramatică a numărului de donatori voluntari de sânge in contextul epidemiologie actual.
În acelaşi timp solicitările de componente sanguine din partea spitalelor sunt în continuă creştere pe fondul degradării stării de sănătate a pacienţilor cronici care ajung în număr din ce în ce mai mare la spital dar și a cazurilor grave de boli acute care necesită transfuzii sanguine pentru salvarea vieţii.

Citeste mai mult

22 Octombrie
Postat de: budesti
Hits: 26

Ordinul Nr. 527

PRIVITOR LA: convocarea consilierilor locali declaraţi aleşi pentru şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliului local al comunei BUDEŞTI.

Citeste mai mult

14 August
Postat de: budesti
Hits: 88

INFORMARE SPRE ŞTIINŢA CETĂŢENILOR COMUNEI

Ca urmare a lucrărilor care au loc la obiectivul de investiţii ”Modernizare Drum Comunal lslaz-Barza şi construire pod peste Pârâul Sâmnic în Comuna Budeşti, judeţul Vâlcea”, respectiv necesitatea realizării rampelor de acces Ia pod, vă aducem la cunoştinţă că în perioada 20.08.2020 - 20.09.2020 va fi închisă circulaţia rutieră în zona menţionată mai sus.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 12--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti