PRIMĂRIA BUDEŞTI


Informatii Publice


06 Aprilie
Postat de: budesti
Hits: 200

Anunț

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, responsabil pentru implementarea măsurilor de mediu şi climă din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, prin care se acordă plăţi compensatorii fermierilor, urmăreşte intensificarea acţiunilor de informare a tuturor utilizatorilor de terenuri agricole situate în zonele eligibile pentru măsurile de mediu si climă ale PNDR.

Citeste mai mult
08 Februarie
Postat de: budesti
Hits: 247

ANUNȚ

Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: spațiu în suprafață de 15,60 m2 situat în incinta Căminului Cultural Budești.

Citeste mai mult
15 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 282

Stimaţi Domni,

Vă informăm că furnizorul CEZ Vânzare a luat decizia de a acorda mai mult timp clienţilor săi pentru a analiza ofertele CEZ din piaţa concurenţială şi pentru a opta pentru cel mai bun tarif, conform nevoilor de consum.

Citeste mai mult
15 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 325

Anexă la Hotărârea nr.2

Centre de vaccinare în județul Vâlcea

Citeste mai mult
12 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 351

ANUNŢ IMPORTANT

Prin Hotărârea nr. 2 din 12.01.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (#CJSU Vâlcea), au fost stabilite si aprobate un număr de 17 centre de vaccinare a populaţiei.
În localitatea Budeşti a fost aprobat Centrul de vaccinare in satul Ruda (Cămin Cultural Ruda), la care au fost arondate următoarele localitati: Budeşti, Danicei, Nicolae Bălcescu, Milcoiu, Goleşti, Galicea si Stoilești.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 14--   Anterioara pagina     Ultima pagina