Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Budeşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 222506      Dupa ip: 42853      Ultima acesare : 2024-04-13 18:17:10  

10 Aprilie
Postat de: budesti
Hits: 4

Anunţ public

Privind depunerea solicitării de emitere acord de mediu

Citeste mai mult

05 Aprilie
Postat de: budesti
Hits: 10

Anunţ privind

Încheierea procedurii de informare și consultarea publicului pentru PUZ

Citeste mai mult

12 Martie
Postat de: budesti
Hits: 50

Anunt privind

Implicarea si consultarea publicului in etapa eleborarii propunerilor privind PUZ

Citeste mai mult

01 Martie
Postat de: budesti
Hits: 43

Atribuire servicii de catering

Atribuire servicii de catering

Citeste mai mult

02 Februarie
Postat de: budesti
Hits: 67

INFORMARE

S.C. MID GROUP S.R.L. intenţioneză să solicite la Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Olt aviz de gospodărire a apelor pentru „Decolmatarea râului Olt - Ac. Govora prin extragere de agregate minerale - Perimetrul Budeşti 2023” com Budeşti, extravilan, jud Vâlcea.

Citeste mai mult

    © 2023 Primăria Comunei Budesti