Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Budeşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 232258      Dupa ip: 44987      Ultima acesare : 2024-07-15 04:32:26  

08 Iulie
Postat de: budesti
Hits: 16

COMUNICAT DE PRESĂ PNRR

Fonduri pentru România modernă și reformată!
Implementare proiect: Centru de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice în comuna Budești, județul Vâlcea

Citeste mai mult

28 Mai
Postat de: budesti
Hits: 117

Construire și echipare

Corp nou Școala Gimnazială, sat Bîrsești, comuna Budești, județul Vâlcea COD SMIS: 300251

Citeste mai mult

20 Mai
Postat de: budesti
Hits: 80

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare - Extindere retea de distribuție apa și canalizare în satul Racovița, comuna Budești

Citeste mai mult

10 Mai
Postat de: budesti
Hits: 83

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare - Modernizare străzi de interes local în sat Budești

Citeste mai mult

07 Mai
Postat de: budesti
Hits: 77

Anunţ public

Privind depunerea solicitării de emitere acord de mediu

Citeste mai mult

    © 2023 Primăria Comunei Budesti