Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTI
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

Măsuri de mediu şi climă

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 166058  
   Dupa ip: 32140  
   Ultima acesare : 2021-12-08 20:05:21  

22 Octombrie
Postat de: budesti
Hits: 125

CONSILIUL JUDEŢEAN VALCEA

În atenția domnului Peședinte al Consiliului Judeţean Vâlcea
Ref. Promovare donare voluntară de sânge
Vă aducem la cunoştinţă că în ultima perioadă ne confruntăm cu o scădere dramatică a numărului de donatori voluntari de sânge in contextul epidemiologie actual.
În acelaşi timp solicitările de componente sanguine din partea spitalelor sunt în continuă creştere pe fondul degradării stării de sănătate a pacienţilor cronici care ajung în număr din ce în ce mai mare la spital dar și a cazurilor grave de boli acute care necesită transfuzii sanguine pentru salvarea vieţii.

Citeste mai mult

22 Octombrie
Postat de: budesti
Hits: 113

Ordinul Nr. 527

PRIVITOR LA: convocarea consilierilor locali declaraţi aleşi pentru şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliului local al comunei BUDEŞTI.

Citeste mai mult

14 August
Postat de: budesti
Hits: 192

INFORMARE SPRE ŞTIINŢA CETĂŢENILOR COMUNEI

Ca urmare a lucrărilor care au loc la obiectivul de investiţii ”Modernizare Drum Comunal lslaz-Barza şi construire pod peste Pârâul Sâmnic în Comuna Budeşti, judeţul Vâlcea”, respectiv necesitatea realizării rampelor de acces Ia pod, vă aducem la cunoştinţă că în perioada 20.08.2020 - 20.09.2020 va fi închisă circulaţia rutieră în zona menţionată mai sus.

Citeste mai mult

12 August
Postat de: budesti
Hits: 157

INFORMARE SPRE ŞTIINŢA CETĂŢENILOR COMUNEI

Ca urmare a unei avarii majore pe conducta de transport a apei potabile din PAFSIN DN600, în zona Sâmnic, sat Racoviţa, în data de 12 august 2020, a fost sistată furnizarea apei potabile, parţial, în comuna Budeşti, până la remedierea coloanei principale. În funcţie de complexitatea şi durata avariei, poate exista posibilitatea sistării apei potabile în toată comuna Budeşti.

Citeste mai mult

25 Iunie
Postat de: budesti
Hits: 303

ANUNȚ

Comuna Budeşti a organizat licitaţia pentru atribuirea contractului de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuţie a gazelor natural în satele Barza, Bârseşti, Budeşti, Linia, Racoviţa, Ruda, Piscu Pietrei şi Bercioiu aparţinătoare comunei Budeşti, judeţul Vâlcea.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 3din 14--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti