Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTI
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

Măsuri de mediu şi climă


BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 168248  
   Dupa ip: 32635  
   Ultima acesare : 2022-01-17 10:10:34  

07 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 141

Cu ocazia zilei de Sf. Ion

Primarul comunei Budeşti împreună cu echipa primăriei vă urează multă sănătate și spor în tot ceea ce faceţi!

La mulți ani!
Primar,
Vlădulescu Ion

Citeste mai mult

09 Decembrie
Postat de: budesti
Hits: 129

ANUNȚ

Având în vedere sărbătorile care se apropie şi obiceiurile tradiţionale de iarnă, inclusiv colindeţul în ajunul Crăciunului, care se desfăşoară anual în comuna noastră, vă informăm că acestea pot fi desfăşurate în condiţiile legii conform situaţiei actuale a epidemiei de coronavirus, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului, după cum urmează:

Citeste mai mult

08 Decembrie
Postat de: budesti
Hits: 117

ANUNȚ

Vă rugăm să contribuiţi la prevenirea înfundării reţelelor de canalizare, aruncând în vasul de toaletă DOAR hârtia igienică.
Aruncarea deşeurilor în sistemele de canalizare provoacă pagube majore staţiilor de epurare, fapt care duce la CREŞTEREA COSTURILOR.
NU aruncaţi în vasul de toaletă sau în chiuvetă deşeurile menajere:

Citeste mai mult

10 Noiembrie
Postat de: budesti
Hits: 171

ANUNŢ PUBLIC

Privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Citeste mai mult

29 Octombrie
Postat de:
Hits: 149


Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 14--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti