Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Primăria comunei Budeşti, judeţul Vâlcea  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Budeşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 116342      Dupa ip: 20779      Ultima acesare : 2020-02-21 13:28:05  

21 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 39

ANUNȚ

PRIVIND INTENȚIA DE ELABORARE A PLANULUI URBANISTIC ZONAL ÎN VEDEREA SCHIMBĂRI ZONIFICĂRI.

Citeste mai mult

17 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 49

ANUNȚ PUBLIC

PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU.

Citeste mai mult

16 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 70

ANUNȚ

În urma susținerii probei de interviu la concursul de recrutare, organizat în vederea ocupării celor două funcțiilor publice de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor U.A.T. Budești, s-au obținut urmatoarele rezultate:

Citeste mai mult

14 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 96

ANUNȚ

În urma susținerii probei scrise la concursul organizat în data de 14 ianuarie 2020, în vederea ocupării funcțiilor publice de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor U.A.T. Budești, s-au obținut următoarele rezultate:

Citeste mai mult

06 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 103

Proces Verbal

PRIVIND: REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR DE ÎNSCRIERE LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA FUNCȚIILOR PUBLICE DE EXECUȚIE VACANTE DE INSPECTOR, CLASA I, GRAD PROFESIONAL DEBUTANT DIN CADRUL COMPARTIMENTULUI EVIDENȚA PERSOANELOR

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Budesti