Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTIPrimăria comunei Budeşti, judeţul Vâlcea

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

       
User On-Line:       Accesari: 119785      Dupa ip: 21479      Ultima acesare : 2020-04-07 08:46:30  

01 Martie
Postat de: budesti
Hits: 233

ANUNȚ

În urma desfăsurării concursului de recutare organizat în data de 26 februarie 2019 în vederea ocupării funcţiei publice de Consilier - Compartimentul Cadastru, grad profesional Debutant, s-au obţinut urmatoarele rezultate finale:

Citeste mai mult

26 Februarie
Postat de: budesti
Hits: 220

ANUNȚ

În urma susţinerii probei scrise la concursul organizat în data de 26 februarie 2019, în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie de - consilier debutant, s-au obţinut urmatoarele rezultate:

Citeste mai mult

14 Februarie
Postat de: budesti
Hits: 157

Proces verbal

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consilier, grad profesional debutant din cadrul compartimentului cadastru.

Citeste mai mult

21 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 162

ANUNȚ

Primăria Comunei Budești, județul Vâlcea organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compatimentului Cadastru.

Citeste mai mult

17 Decembrie
Postat de: budesti
Hits: 191

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Societatea CET GOVORA S.A. titular al proiectului "Managementul integrat al produselor de ardere (zgura de cazan, cenusa de electrofiltru şi slam de gips de desulfurare) provenit de la instalaţia de ardere nr 3 la CET Govora SA" anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vâlcea: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 9din 10--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti