Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTI
Primăria comunei Budeşti, judeţul Vâlcea

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult


       
User On-Line:       Accesari: 132321      Dupa ip: 24195      Ultima acesare : 2020-09-25 13:21:51  

06 Mai
Postat de: budesti
Hits: 120

ANUNȚ

Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: Complexul de porci (Ferma de porcine) din comuna Budești, satul Ruda, județul Vâlcea, aflat în domeniul privat al comunei Budești, care cuprinde următoarele construcții înscrise în cartea Funciară cu nr. 35963:

Citeste mai mult

03 Aprilie
Postat de: budesti
Hits: 194

ANUNȚ

PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Citeste mai mult

31 Martie
Postat de: budesti
Hits: 119

ANUNȚ

1. Denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale autorităţii contractante: Primăria comunei Budesti, jud. Vâlcea, Cod postai: 247055, Telefon: +40 250/760374.
E-mail : budesti@vl.e-adm.ro

Citeste mai mult

23 Martie
Postat de: budesti
Hits: 121

DRAGI LOCUITORI AI COMUNEI BUDEȘTI

Aşa cum bine ştiţi, România trece prin momente de o gravitate fără precedent pentru noi toţi. Sunt vremuri dificile nu doar asupra unei comunităţi sau a unei ţări, ci peste întreaga omenire. Vă adresez rugămintea pe această cale să daţi dovadă, de responsabilitate şi de un simţ civic deosebit, pe măsura problemelor cu care ne confruntăm.
Rog pe toţi cei care au venit în ultimele zile sau vor veni din afara graniţelor, să anunțați medicul de familie și să ramaneți izolaţi la domiciliu o perioadă de 14 zile, iar în cazul altor probleme să mă anunţați la nr. meu de telefon - 0753096171.

Citeste mai mult

19 Martie
Postat de: budesti
Hits: 118

COVID 19

Reguli pentru persoanele care folosesc transportul în comun.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 11--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti