Primarul Comunei Budesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA BUDEŞTI
Primăria comunei Budeşti, judeţul Vâlcea

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Budeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei BudeŞti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult


       
User On-Line:       Accesari: 142318      Dupa ip: 26504      Ultima acesare : 2021-01-26 03:22:48  

15 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 18

Stimaţi Domni,

Vă informăm că furnizorul CEZ Vânzare a luat decizia de a acorda mai mult timp clienţilor săi pentru a analiza ofertele CEZ din piaţa concurenţială şi pentru a opta pentru cel mai bun tarif, conform nevoilor de consum.

Citeste mai mult

15 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 14

Anexă la Hotărârea nr.2

Centre de vaccinare în județul Vâlcea

Citeste mai mult

12 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 10

ANUNŢ IMPORTANT

Prin Hotărârea nr. 2 din 12.01.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (#CJSU Vâlcea), au fost stabilite si aprobate un număr de 17 centre de vaccinare a populaţiei.
În localitatea Budeşti a fost aprobat Centrul de vaccinare in satul Ruda (Cămin Cultural Ruda), la care au fost arondate următoarele localitati: Budeşti, Danicei, Nicolae Bălcescu, Milcoiu, Goleşti, Galicea si Stoilești.

Citeste mai mult

07 Ianuarie
Postat de: budesti
Hits: 15

Cu ocazia zilei de Sf. Ion

Primarul comunei Budeşti împreună cu echipa primăriei vă urează multă sănătate și spor în tot ceea ce faceţi!

La mulți ani!
Primar,
Vlădulescu Ion

Citeste mai mult

09 Decembrie
Postat de: budesti
Hits: 34

ANUNȚ

Având în vedere sărbătorile care se apropie şi obiceiurile tradiţionale de iarnă, inclusiv colindeţul în ajunul Crăciunului, care se desfăşoară anual în comuna noastră, vă informăm că acestea pot fi desfăşurate în condiţiile legii conform situaţiei actuale a epidemiei de coronavirus, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului, după cum urmează:

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 13--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Budesti